kacsahús

Rucás kása paprikásan

Rucás kása paprikásan Hozzávalók: 50 dkg rizs, 80 dkg vegyes kacsahús (szárny, comb), 1 vöröshagyma, 4 sárgarépa, 4 petrezselyem, fél karalábé, 1 evőkanál sertészsír, 1 teáskanál őrölt paprika, 1 teáskanál só, 1 teáskanál őrölt feketebors. A zöldségeket megtisztítjuk, átmossuk. A sárgarépát és petrezselymet karikákra, a karalábét hasábokra vágjuk. A kacsahúst is átmossuk, a szárnyakat kisebbekre […]

Rucás kása paprikásan Tovább olvasom »

Ludaskása

Ludaskása Hozzávalók: 1,5 kg liba, vagy kacsahús, 1 nagyobb fej vöröshagyma, majoránna, őrölt feketebors, só, 2 gerezd fokhagyma, 1 zöldpaprika, 1 paradicsom, 2 csokornyi petrezselyemzöld, fél dl étolaj, 50 dkg rizs. A húst megtisztítjuk, és feldaraboljuk, majd egy nagyobb lábosba borítjuk. Hozzáadjuk a kis kockákra vágott vöröshagymát, a zúzott fokhagymát. Ízesítjük teáskanálnyi sóval, borssal, és

Ludaskása Tovább olvasom »