libacomb

Libasült székely krumplisalátával és szilvával

Libasült székely krumplisalátával és szilvával Hozzávalók: 4 db libacomb, 1 db libamell, só, libaháj. Krumplisaláta: 1 kg krumpli, 2 lilahagyma, só, 1 evőkanál zsír, 2 evőkanál 10 %-os ecet, 1 teáskanál őrölt feketebors, só, 2 teáskanál őrölt paprika. 1 üveg szilvabefőtt. Először a libahájat összevágjuk, egy nagyobb lábas aljába pakoljuk. A mellet a csontról lefejtjük, […]

Libasült székely krumplisalátával és szilvával Tovább olvasom »

Libasült, libazsírban sült burgonyával, párolt lila káposztával

Libasült, libazsírban sült burgonyával, párolt lila káposztával Hozzávalók: 4 db libacomb, 1 kg krumpli, 1 kg lila káposzta, só, libazsír, 2 evőkanál cukor, 1 teáskanál egész kömény, 2 babérlevél, 1 kávéskanál őrölt feketebors, 1 teáskanál 10%-os ecet. A megtisztított libacombokat alaposan besózzuk. A legjobb, ha egy éjszakán át hűtőszekrényben így állni hagyjuk. Tepsibe tesszük, annyi

Libasült, libazsírban sült burgonyával, párolt lila káposztával Tovább olvasom »

Savanyú káposztán sült libacombok

Savanyú káposztán sült libacombok Hozzávalók: 1 kg savanyú káposzta, 2 nagyobb alma, 70 dkg héjában főtt burgonya, fél dl étolaj, só, 1 teáskanál őrölt feketebors, 4 libacomb. Egy tepsit kiolajozunk, a beáztatott savanyú káposztát a vízből kinyomva elterítjük rajta. A libacombokat besózzuk, kicsit állni hagyjuk, majd őrölt borssal is bedörzsöljük, és a káposzta tetejére tesszük.

Savanyú káposztán sült libacombok Tovább olvasom »