lilahagyma

Sajtos batyu

Sajtos batyu Hozzávalók: Margarinos tészta: 30 dkg margarin, 5 dkg finomliszt. Alaptészta: 40 dkg liszt, 7,5 dkg margarin, 2 dl víz, 1 evőkanál ecet, só. Töltelék: 1 dl főzőtejszín, 1 tojás sárgája, só, 1 paradicsom, 1 paprika, 1 lilahagyma, 20 dkg sajt. Tetejére: 1 tojás. Harminc deka margarint öt deka liszttel összegyúrunk, lapos téglát formázunk […]

Sajtos batyu Tovább olvasom »

Röcsögeszendvics

Röcsögeszendvics Hozzávalók: (8 db szendvicshez) Zsemle: 1 kg liszt, 2 evőkanál sertészsír, 2 csomag szárított élesztő, 5 dl langyos víz, só, cukor, 1 tojás, szezámmag. A húshoz: 1 kg sertéscomb, rozmaring, só, őrölt bors, étolaj. Szósz: 2 evőkanál barbecue szósz, 0,5 dl ketchup, 0,5 dl mustár, 0,5 dl majonéz, 1 evőkanál cukor, csipetnyi só, őrölt

Röcsögeszendvics Tovább olvasom »