spenót

Spenóttal töltött tészta

Spenóttal töltött tészta Hozzávalók: 30 dkg rétesliszt, 3 tojás (M-es), 1 teáskanál só. Töltelék: 25 dkg spenót, 25 dkg ricotta, só, őrölt feketebors, 2 gerezd fokhagyma, 2 evőkanál reszelt parmezán sajt. Öntet: 5 dkg teavaj, só, őrölt bors, 1 gerezd fokhagyma, 2,5 dl főzőtejszín. A réteslisztből felvert tojásokkal, sóval tésztát gyúrunk. Letakarva, vagy zacskóban pihentetjük, […]

Spenóttal töltött tészta Tovább olvasom »

Erdei gombás nyúlragu spenótos sztrapacskával

Erdei gombás nyúlragu spenótos sztrapacskával Hozzávalók: (12 főre) 2 kg nyúlhús, 50 dkg húsos szalonna, 40 dkg vargánya, 3 nagy fej vöröshagyma, 2 evőkanál sertészsír, 2 teáskanál őrölt feketebors, só, 3 dl tejföl, fél citrom leve, 2 evőkanál mustár, 5 csapott evőkanál liszt. A sztrapacskához: 1 kg krumpli, 25 dkg spenót, 2 tojás, só, 50

Erdei gombás nyúlragu spenótos sztrapacskával Tovább olvasom »