spenót

Spenótos-túrós palacsinta

Spenótos-túrós palacsinta Hozzávalók: 60 dkg liszt, 3 tojás, 4 evőkanál étolaj, 1 teáskanál só, 2 dl szódavíz, 1 dl tej, 50 dkg spenót, 1 teáskanál házi ételízesítő, 20 dkg reszelt sajt. A töltelékhez: 50 dkg túró, 4 evőkanál tejföl, 1 teáskanál só, 3 gerezd fokhagyma. A besamelmártáshoz: 10 dkg vaj, 4 púpos evőkanál liszt, 1 …

Spenótos-túrós palacsinta Tovább »

Erdei gombás nyúlragu spenótos sztrapacskával

Erdei gombás nyúlragu spenótos sztrapacskával Hozzávalók: (12 főre) 2 kg nyúlhús, 50 dkg húsos szalonna, 40 dkg vargánya, 3 nagy fej vöröshagyma, 2 evőkanál sertészsír, 2 teáskanál őrölt feketebors, só, 3 dl tejföl, fél citrom leve, 2 evőkanál mustár, 5 csapott evőkanál liszt. A sztrapacskához: 1 kg krumpli, 25 dkg spenót, 2 tojás, só, 50 …

Erdei gombás nyúlragu spenótos sztrapacskával Tovább »