hidegtálra

Szalonnás csirkemell

Szalonnás csirkemell Hozzávalók: 1 kg csirkemell, 50 dkg vékonyra szelt füstölt (vagy bacon) szalonna, 30 dkg trappista sajt, őrölt feketebors, só, 15 dkg liszt, 1 evőkanál őrölt paprika. A mártáshoz: 15 dkg vaj, 10 dkg liszt, 3 dl tej, csipetnyi szerecsendió, 1 kávéskanál só, csipetnyi őrölt feketebors. A sütéshez étolaj. A csirkemelleket szeletekre vágjuk, mindkét […]

Szalonnás csirkemell Tovább olvasom »

Rakott fasírt

Rakott fasírt Hozzávalók: 1 kg darált hús, 4 darab virsli, 8 főtt tojás, 6 nyers tojás, 10 dkg füstölt (bacon) szalonna, 10 dkg reszelt sajt, 4 gerezd fokhagyma, 2 nagy vöröshagyma, 1 nagy csokor petrezselyem, 6 szelet szikkadt kenyér, 3 teáskanál só, 2 teáskanál őrölt feketebors, 5 teáskanál őrölt paprika, a tepsibe 1 evőkanál zsír.

Rakott fasírt Tovább olvasom »