borjúcomb

Borjú raguleves zsemlegombóccal

Borjú raguleves zsemlegombóccal Hozzávalók: (8 főre) 1 kg borjúcomb, 2 vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, 3 koktélparadicsom, ½ tv-paprika, ¼ csípős paprika, fél zellergumó, 2 sárgarépa, 2 petrezselyem, 3 csiperkegomba, 1 púpos evőkanál zsír, só, 2 teáskanál őrölt feketebors, 4 teáskanál őrölt paprika, 4 teáskanál tárkony, 1,5 dl főzőtejszín. Gombóc: 2 szikkadt zsemle, 2 tojás, 2 […]

Borjú raguleves zsemlegombóccal Tovább olvasom »

Berceli borjúpaprikás nokedlivel

Berceli borjúpaprikás nokedlivel Hozzávalók: (8 főre) 2 kg borjúcomb, 4 vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma, 2 evőkanál őrölt paprika, 2 teáskanál só, 1 teáskanál őrölt feketebors, 2 paprika, 2 paradicsom, 3 evőkanál zsír, 2 dl tejföl, 1 evőkanál liszt. A nokedlihez: 1 kg liszt, 3 tojás, só, 1 evőkanál étolaj. A borjúhúst lehártyázzuk, felszeleteljük, majd kockákra

Berceli borjúpaprikás nokedlivel Tovább olvasom »