kacsamell

Kacsamell fasírt

Kacsamell fasírt Hozzávalók: 1 kg bőrös kacsamell, 3 kisebb tojás, só, őrölt feketebors, 1 gerezd fokhagyma, diónyi vöröshagyma, 1 teáskanál őrölt paprika, 2 vastag szelet kenyér, sertészsír. A kenyér héját leszedjük, a belét vízben megáztatjuk. A kacsamell zsíros bőrét levágjuk, húsát lefejtjük a csontról. A kevésbé zsíros bőröket felkockázzuk, azt felhasználhatjuk az ételbe, a hússal …

Kacsamell fasírt Tovább »

Húsos derelye

Húsos derelye Hozzávalók: 50 dkg liszt, 4 tojás, só. A raguhoz: 2 evőkanál étolaj, 1 vöröshagyma, 40 dkg kacsamell, só, őrölt feketebors, 1 fokhagyma. A raguhoz: 1 vöröshagyma, 2 (fehér és piros) paprika, 2 evőkanál étolaj, só, 2 ág kakukkfű. Először a húsos ragut készítjük el. Ehhez a vöröshagymát, fokhagymát apróra vágjuk, a kacsamellet ledaráljuk. …

Húsos derelye Tovább »