őzgerinc

Egybesült tűzdelt őzgerinc tartármártással

Egybesült tűzdelt őzgerinc tartármártással Hozzávalók: 1 db őzgerinc csonton, egyben. Pác: mustár (lehet dijoni), őrölt bors, 2 babérlevél, 15 szem rózsabors. Tűzdeléshez: 15 dkg házi szalonna, 1 fej fokhagyma. A húsra: 1 db paradicsom, 1 tv-paprika, 1 vöröshagyma, 2 dl vörösbor, 1 kanál sertészsír, 1 dl víz. Tartárhoz: 1 tojás sárgája, 2 dl étolaj, 2 […]

Egybesült tűzdelt őzgerinc tartármártással Tovább olvasom »

Gyümölcsös, grillen sült vadhús

Gyümölcsös, grillen sült vadhús Hozzávalók: fél kg csont nélküli őzgerinc, só, őrölt feketebors, pár ág friss rozmaring és kakukkfű, étolaj. A grillezett gyümölcshöz: 40 dkg vegyesen (ribizli, málna, eper, szeder, ringló, körte, vagy tetszés szerint más is lehet). Továbbá két evőkanál méz, 1 evőkanál étolaj, csipetnyi só, fél citrom leve, pár levél vágott, friss bazsalikom.

Gyümölcsös, grillen sült vadhús Tovább olvasom »