pirítós

Kolbászhúsos vesevelő

Kolbászhúsos vesevelő Hozzávalók: (10 főre) Kolbászhús: 40 dkg darált sertéshús, 2 teáskanál só, 1 evőkanál őrölt paprika, 1 teáskanál őrölt feketebors, 4 gerezd reszelt fokhagyma. 4 db vese. 1 vöröshagyma, 1 lila hagyma, 4 sertésvelő, 4 szál kakukkfű, csombor, majoránna, 2 evőkanál zsír. A tálaláshoz pirított kenyér. A veséket hosszában félbevágjuk, minden apró fehér részt […]

Kolbászhúsos vesevelő Tovább olvasom »

Sült paprika fokhagymás buzsdéval, pirítóssal

Sült paprika fokhagymás buzsdéval, pirítóssal Hozzávalók: 4 húsos paprika, 1 fej fokhagyma, só, 1 teáskanál cukor, 2 evőkanál 20%-os ecet, kenyérszeletek. A paprikákat megmossuk, és egészben egy forró serpenyőbe helyezzük. Sem zsiradék, sem víz nem kell alá. Lefedjük, majd sütés közben gyakran átforgatva szép színesre sütjük. Nem baj, ha kicsit fekete lesz, a külső részét

Sült paprika fokhagymás buzsdéval, pirítóssal Tovább olvasom »