szarvas gerinc

Vörösboros vadpörkölt

Vörösboros vadpörkölt fekete cseresznye lekvárral Hozzávalók: (6 főre) 2 kg gímszarvas gerinc és comb, 30 dkg mangalica comb zsírosabb része, 30 dkg mangalica tokaszalonna. 5 dkg vaj, kis üveg lecsó, 1 tv-paprika, 3 sárgarépa, 3 friss fokhagyma, 8 zöld vöröshagyma, csokornyi zellerzöld, 10 dkg vargánya, 30 szem magozott fekete cseresznye, 2 evőkanál cseresznye lekvár, 1 …

Vörösboros vadpörkölt Tovább »

Tárkonyos-tejszínes gímszarvas raguleves

Tárkonyos-tejszínes gímszarvas raguleves Hozzávalók: (6 főre) 1 kg gímszarvas gerinc, 4 sárgarépa, 3 petrezselyemgyökér, 3 gerezd fokhagyma, 1 kis zellergumó, 6 rózsa karfiol, 1 karalábé, 1 paradicsom, 20 dkg rókagomba, 10 dkg zöldborsó, 1 fakanál vaddisznózsír, 1 evőkanál liszt, 2 babérlevél, 2 teáskanál só, 1 kávéskanál őrölt fehérbors, 20 szem egészbors, 1 teáskanál tárkony, 1 …

Tárkonyos-tejszínes gímszarvas raguleves Tovább »