A karácsony egyik nagy fejtörést jelentő része annak megtervezése, mi kerüljön az asztalra legszebb ünnepünkön.
2020 karácsonya is vírussal terhelt időszaknak ígérkezik, ezért még inkább érdemes nem túl bonyolult recepteket válogatni. Ehhez szeretnék segítséget nyújtani. Az Ízőrzők idei epizódjainak eddig bemutatott filmjeiből válogattam, ki-ki válasszon közülük ízlése szerint.
– Galgahévíz: Lucskos káposzta https://www.izorzok.hu/galgahevizi-lucskos-kaposzta/
– Törtel: Húsleves és rántott tyúk https://www.izorzok.hu/fott-rantott-tyuk/
– Törtel: Pozsonyi kifli https://www.izorzok.hu/pozsonyi-kifli-2/
– Törtel: Tejfölös gyöngyiragu https://www.izorzok.hu/tejfolos-gyongyiragu-reszeltkevel/
– Törtel: Csacsifül https://www.izorzok.hu/csacsiful/
– Somogyszob: Gombócos káposztaleves https://www.izorzok.hu/gombocos-kaposztaleves-fustolt-csulokkel/
– Somogyszob: Mákos patkó https://www.izorzok.hu/makos-patko/
– Aldebrő: Szaftos csirkemell https://www.izorzok.hu/szaftos-csirkemell/
– Aldebrő: Kacsamell vagdalt rozmaringos burgonyával https://www.izorzok.hu/kacsamell-vagdalt-rozmaringos-burgonyaval/
– Jenő: Tejfölös hal https://www.izorzok.hu/tejfolos-hal/
– Jenő: Borzas Kata https://www.izorzok.hu/borzas-kata/
– Örményes: Nem lehet abbahagyni csirke https://www.izorzok.hu/nem-lehet-abbahagyni-csirke/
– Mezőkovácsháza: Bazsalikomos, tepsis csirkecomb https://www.izorzok.hu/bazsalikomos-tepsis-csirkecomb/
– Dozmat: Rácsos almás pite https://www.izorzok.hu/racsos-almas-pite/