töltött hús

Töltött oldalas képviselő módra

Töltött oldalas képviselő módra Hozzávalók: (10 főre) 3 kg oldalas. Pác: só, őrölt feketebors, 4 gerezd fokhagyma, 5 dl sör. Töltelék: 4 száraz zsemle, 15 dkg szalonna, sertészsír, 1 kg gomba, 50 dkg csirkemáj, 5 főtt tojás, 2 nyers tojás, 2 dl tej, 1 vöröshagyma, 1 fej fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, 3 teáskanál őrölt paprika, […]

Töltött oldalas képviselő módra Tovább olvasom »

Töltött sertéskaraj galuskával

Töltött sertéskaraj galuskával Hozzávalók: 5 szelet sertéskaraj, 2 fej vöröshagyma, 4 gerezd fokhagyma, 30 dkg gomba, 30 dkg csirkemáj, étolaj, só, őrölt feketebors, őrölt paprika, majoranna, 2 babérlevél, 1 tojás, 2 dl tejföl, 1 evőkanál liszt. Galuska: 2 tojás, só, víz, 20 dkg liszt, 1 evőkanál búzadara. A karajszeleteket kiklopfoljuk, átsózzuk. A vöröshagymát, fokhagymát megtisztítjuk,

Töltött sertéskaraj galuskával Tovább olvasom »

Töltött rántott hús rizi-bizivel

Töltött rántott hús rizi-bizivel Hozzávalók: 1 kg sertéscomb, só, 20 dkg liszt, 5 tojás, 20 dkg zsemlemorzsa. Töltelék: 4 zsemle, 2 tojás, fél vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma, nagy csokor petrezselyemzöld, só, bors. A sütéshez zsír, vagy étolaj. A húst nagyobb, vékony szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, mindkét oldalukon megsózzuk. A töltelékhez a zsemléket vízbe áztatjuk, majd kicsavarjuk.

Töltött rántott hús rizi-bizivel Tovább olvasom »