Közösségben – a közösségért

Tegnap este a Siófoki Nyugdíjas Klub vendégei voltunk. Szép emlékeink voltak, hiszen három évvel ezelőtt itt kaptuk meg az Oscar díjat, amit ma is nagy becsben tartunk, büszkék vagyunk rá.

Szokásunk szerint most is vittünk magunkkal egy képes válogatást az Ízőrzők legemlékezetesebb pillanataiból, és természetesen szóban is felidéztünk sok-sok élményt.

Jánossy Gábor, a klub vezetője a következőket írta az estéről:

„A Nyugdíjasok Siófoki Egyesületének vendége volt ma délután az „Ízőrzők” szerzőpárosa Róka Ildikó és Móczár István. Teltházas rendezvényünkön belekukkanthattunk a szerkesztés műhelytitkaiba, és számos érdekes sztori is ismertté vált. Egy jól összeállított filmanyag országjárásra is lehetőséget adott, benne számos gasztronómiai „trükk” az egykori konyhaművészetből. Például megtudhattuk , hogy miből készül a”varnyú leves”. Azon gondolkodám, hogy ŐK a város hírvivői és a maguk szerény eszközeivel a Duna TV-ben hétről-hétre „családtaggá” váltak. Ezt ismertük el az egyesület által alapított „KÖZÖSSÉGÉRT” emlékplakettel és Oklevéllel. Köszönjük, hogy a vendégeink voltatok! Sok sikert a későbbi terveitekhez!”

Jó volt érezni a megkülönböztető figyelmet, kedvességet, szeretetet, amivel körülvettek bennünket. Szép este volt, köszönjük.