Új összeállítás április 3-án (pénteken) 13:00 órától a Duna Televízióban!
Az Ízőrzők ünnepi receptjei között bőséggel vannak olyanok, amelyeket a húsvéti ünnepkörhöz kötődnek. A Nagyhét böjti ételeitől a különleges, egyszerű nyalánkságokon, a foszlós kalácsokon át a báránysültig és a kocsonyáig sok finomságot készítettek már kameránk előtt. Ezekből válogattunk most egy műsorra valót az Önök ünnepi asztalára:
· Halcibre
· Csiripiszli
· Rozmaringos bárány
· Nagypénteki sült-főtt perec
· Kocsonya
· Töltött fonott kalács sárgatúróval
· Pónéna
· Báránysült köleskásával
· Hegykői répatorta
Az ételek mellett újra láthatjuk a nagyszerű Gyenesdiási Dalárdát, és a helyi kézművesek is adnak néhány ötletet a húsvéti készülődéshez.