Húsvéti Válogatás

Új összeállítás április 3-án (pénteken) 13:00 órától a Duna Televízióban!

Az Ízőrzők ünnepi receptjei között bőséggel vannak olyanok, amelyeket a húsvéti ünnepkörhöz kötődnek. A Nagyhét böjti ételeitől a különleges, egyszerű nyalánkságokon, a foszlós kalácsokon át a báránysültig és a kocsonyáig sok finomságot készítettek már kameránk előtt. Ezekből válogattunk most egy műsorra valót az Önök ünnepi asztalára:

 

·         Halcibre

·         Csiripiszli

·         Rozmaringos bárány

·         Nagypénteki sült-főtt perec

·         Kocsonya

·         Töltött fonott kalács sárgatúróval

·         Pónéna

·         Báránysült köleskásával

·         Hegykői répatorta

Az ételek mellett újra láthatjuk a nagyszerű Gyenesdiási Dalárdát, és a helyi kézművesek is adnak néhány ötletet a húsvéti készülődéshez.