Hozzávalók: (4 főre) 1 kg vaddisznócomb, 10 dkg (vad) disznózsír, 40 dkg vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma, 30 dkg vegyes erdei gomba, 1 paradicsom, 1 paprika, 1 dl száraz vörösbor, 6 dkg füstölt szalonna, 3 dl tejföl, 1 csapott evőkanál liszt. Fűszerek: 2 teáskanál só, 3 teáskanál őrölt paprika, 1 teáskanál őrölt feketebors, 1 kávéskanál őrölt kömény, 1 teáskanál vadfűszer (borókabogyó, koriander, kakukkfű).
Előkészítjük a hozzávalókat. A szalonnát, húst, vöröshagymát, paprikát, paradicsomot kockákra vágjuk.
Egy lábasban zsírt olvasztunk, azon üvegesre sütjük a szalonnát. Ráborítjuk a vöröshagymát, elkezdjük párolni, közben többször kevés vizet öntünk alá, aminek köszönhetően krémes állagot kap a hagyma. Ezt követően fűszerezzük. Őrölt köményt, borsot, vadfűszert, zúzott fokhagymát keverünk hozzá, majd következik a paprika, paradicsom, fél deci víz, és a vaddisznócomb. Összesütjük, hogy a hús kis kérget kapjon, majd ismét adunk hozzá, ezúttal fél liter vizet. Megsózzuk, és addig főzzük, amíg a hús megpuhul. Közben az elfőtt levet többször pótolgatjuk.
Belehelyezzük a gombát, ezzel húsz percig főzzük.
Nyakon öntjük borral, összeforraljuk, majd a tejfölben simára kevert liszttel behabarjuk.
Pár perc múlva tálalhatjuk tetszőleges körettel, vagy friss kenyérrel.