Húsvét előtt

A boltok már hosszú ideje sulykolják belénk, hogy ideje húsvétra készülődni, és bármennyire is próbáltuk lassítani az idő múlását, de bizony tudomásul kell vennünk, hogy a tavasz legnagyobb ünnepe immár itt kopogtat.

Az ünnepi készülődéshez próbálok segítséget nyújtani egy válogatással, amelyek közül bármelyik az asztalra kerülhet. Természetesen recepttárunkban ennél jóval több húsvéti étel szerepel, érdemes kicsit böngészni, ha itt nem szerepel az igazi.

Kocsonya

Almás sonkasaláta tavirózsával

Medvehagymás túróval töltött rántott gombafejek

Kacsamájas briós saláta ágyon

Sonkaleves kapros-túrós galuskával

Borleves kuglóffal

Tojáspörkölt kefires lángossal

Medvehagymás-sonkás lepény

Csülkös lángos Rózsika módra

Töltött fonott kalács sárgatúróval

Kakaós-mazsolás kalács és tubu

Báránysült kemencében

Zöldséges nyúlragu gerslivel

Házi füstölt szalonnába tekert csirkemell torta

Aludttejes túrós sütemény

Gyümölcsös habos lepény

Bácskai krémes

Hóvirág torta